Volvo-Classic.com

Onderhoud en APK

Bij ons kun je terecht voor alle reparaties en het onderhoud aan de eigen klassieke Volvo. Dat geldt zowel voor de Katterug, de Duett, de Amazon, de P1800, de 1800ES, de 140 en de 240-serie. Wij hebben al jarenlang van verschillende van deze type auto's het vaste onderhoud.

Daarbij is Volvo-Classic in prijs zeer concurerend. Voorbeelden daarvan:
- Een Kleine Beurt (motor afstellen; contactpunten (voor zover aanwezig), olie en oliefilter vervangen; doorsmeren)  kost € 115,00, inclusief materiaal, excl BTW.
- De APK kost € 40,00, inclusief afmelden, excl BTW. Bij voor de APK noodzakelijke reparatie boven de € 50,00 wordt eerst contact opgenomen voor dat ze worden uitgevoerd. Geen onverwachte torenhoge rekeningen dus.

Voor het behandelen van de bodem hanteert Volvo-Classic een vast tarief. Voor € 350,00 (excl BTW), wordt de bodem geheel schoongemaakt en opnieuw in drie lagen behandeld zodat deze er weer jaren tegen kan. Daarbij worden ook de holle ruimtes ingespoten. Tegen een meerprijs van € 150,00, excl BTW, worden ook de deuren aan de binnenkant behandeld. Daarvoor worden de deurplaten verwijderd, de deuren binnen schoongemaakt en vervolgens behandeld. Laswerk vindt plaats op basis van meerwerk tegen het standaard tarief.


Voor alle reparaties geldt een standaard tarief van € 25,00 (excl BTW).

Voor contact: tel 0610016553 of mail info@volvo-classic.comTerug | Printen